De Vanzare – Obiectiv Nikon 55-200

Pentru ca nu il mai utilizez aproape deloc, imi vand si obiectivul Nikkon AF-S DX NIKKOR 55-200mm f/4-5.6G ED VR. Este in stare ireprosabila, mai mult a stat degeaba in geanta.

Pretul, usor negociabil, 630 Lei. Bonus un filtru UV.

17 Responses

  1. […] De Vanzare – Obiectiv Nikon 55-200 Thu Aug 19, 2010 19:12 pm Pentru ca nu il mai utilizez aproape deloc, imi vand si obiectivul Nikkon AF-S DX NIKKOR 55-200mm f/4-5.6G ED VR. Este in stare ireprosabila, mai mult a stat degeaba in geanta. Pretul, usor negociabil, 630 Lei. Bonus un filtru UV. […]

  2. Daca tot ai adus vorba, care este obiectivul pe care il folosesti cel mai des? Sau mai bine spus distanta focala preferata?

    Personal am fost si sunt destul de multumit de el. Pe timp de zi se comporta foarte bine, cu toate ca nu ofera cele mai bune culori (comparativ cu 50mm f/1.8), dar pentru ceea ce este el destinat sa faca, mi se pare foarte bun.

    Apropo, nu ti se pare ca-l dai putin cam ieftin.. ?

  3. Nu stiu daca iti este cunoscut faptul ca un obiectiv care are un zoom mai mare, are mai multe lentile de unde rezulta o calitate mai scazuta a imaginilor. Shapness doar pe anumite puncte, in rest e mai soft;
    Acum ca ai avut un obiectiv cu zoom destul de mare, de ce nu te axezi pe obiective fixe? Sunt de acord, au dezavantajul ca nu ai zoom, dar si calitatea cadrelor este cu totul alta.

    Cel pe care vrei sa-l vinzi e ok, in general un obiectiv cu capacitati decente, nu trebuie sa treaca cu mult de 3x

    • ai si tu dreptate… dar, nu stiu cat o sa mai investesc in obiective pe praful asta.. cu toate ca un 35 de mm… imi cam face cu ochiul 😀

  4. Salut, daca mai este valabil, as vrea sa stiu si eu daca mai e in garantie, zgarieturi sau nu, eventual niste poze cu el pe mial.
    txh

  5. ma intereseza niste prim-planuri pe lentile
    thx

  6. poti sa-mi dai un id de mess?

  7. cum putem comunica pe privat?

  8. Sunt si eu interesat de obiectivul acesta, asa ca mi-ar fi si mie util ID-ul tau de mess.
    din ce localitate esti?

  9. Bonus filtrul?
    Cand obiectivul NOU este mai putin de 500 lei?
    Multumim!
    Asa il dau eu pe-al meu, la 400lei, fara filtru, e-adevarat.
    Simplu, pentru ca m-a ajutat cineva sa scap de aparat si n-am ce face cu el 😦

Leave a comment