Toshiba AC100 – Smartbook cu Android

Toshiba anunta lansarea unui super echipament portabil, AC100, unul care are un ecran de 10.1 inchi, lucreaza pe tehnologie nVidia Tegra 250 cu procesor la 1GHz si este sustinut software de Android-ul 2.1. Un adevarat smartbook, cu o greutate de numai 870 grame, grosime de minim 14 mm si care mai are 512 MB RAM, stocare pe SSD de maxim 32 GB, rezolutie a ecranului de 1024 x 600 pixeli, wireless N, Bluetooth 2.1, card reader, port HDMI out si autonomie de pana la 8 ore.

Interesanta este utilizarea tehnologiei nVidia Tegra, una care poate asigura din plin suportul pentru multimedia High Definition. Vine si cu aplicatii preinstalate cum ar fi Documents To Go pentru vizualizarea si editarea documentelor de tip office, client de e-mail, client de mesagerie instanta, Opera Mobile pentru navigarea pe internet precum si cu mediaplayer-ul Toshiba pentru redarea video. De asemenea, putem descarca ce Widgeturi avem nevoie de pe Android Market.

De-abia astept sa pun mainile pe el, va trebui totusi sa astept pana mai spre toamna. Imi Doresc!

3 Responses

  1. […] Top 10 Gadgets 1. Logitech Squeezebox Touch 2.Samsung Galaxy S 3. Sony NEX 3 4. Asus 1215N 5. Panasonic TM700 6. Canon EOS 550D 7. Philips Heritage MCD909 8. JVC EX-A15 9. Panasonic LX5 10. Toshiba AC-100 […]

  2. “De asemenea, putem descarca ce Widgeturi avem nevoie de pe Android Market” – aici este o problema, pentru ca Toshiba nu are un acord cu Google deci nu exista Android Market pe acest frumos gadget ceea ce il trage un pic in jos, exista aplicatii pe care nu le putem instala decat din Android Market. Uite aici (http://www.notebookreview.ro/reviews/Review-Toshiba-AC100-10D-30#Software) mai mult despre subiect.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: