Esti nebun dupa computere?

TechTeam Global, unul dintre liderii mondiali ai pietei de servicii externalizate de IT, angajeaza in Romania IT Helpdesk Technicians. Sunt cautati oameni care au cunostinte de IT dar sunt si vorbitorii unei limbi straine. Toate detaliile despre job si despre cum puteti aplica la el le gasiti pe site-ul www.crazyaboutcomputers.ro.

Sansele de angajare cresc daca dovediti ca sunteti cu adevarat inebuniti dupa computere. Cum puteti face asta? Foarte simplu. Pe platforma crazyaboutcomputers.ro gasiti un buton „Let’s be friends” pe Facebook. Devenind prieteni cu crazyaboutcomputers.ro, puteti posta ulterior pe aceasta pagina de Facebook fotografii cu voi si computerul vostru, imagini care sa dovedeasca cat de pasionati sunteti de calculatoare. Cele mai reusite fotografii sporesc greutatea CV-ului de angajare, dar pot aduce si premii interesante.
Alte detalii si pe victorkapra.ro.

One Response

  1. […] Esti nebun dupa computere? Tue Dec 14, 2010 22:04 pm TechTeam Global, unul dintre liderii mondiali ai pietei de servicii externalizate de IT, angajeaza in Romania IT Helpdesk Technicians. Sunt cautati oameni care au cunostinte de IT dar sunt si vorbitorii unei limbi straine. Toate detaliile despre job si despre cum puteti aplica la el le gasiti pe site-ul http://www.crazyaboutcomputers.ro. Sansele de angajare cresc daca […] […]

Leave a comment