• Top 10 Gadgets

  • Contor de Steaguri

    free counters
  • Pages

  • Technology Blogs - BlogCatalog Blog Directory
  • wordpress visitor
  • Advertisements

Canon nu are nevoie de camere foto mirrorless

Unul dintre managerii Canon Europa, Rainer Fuehres, intr-un interviu acordat publicatiei Amateur Photographer a declarat ca  firma pe care o reprezinta nu are nevoie sa introduca pe piata o camera foto fara oglinda, de genul celor lansate de Panasonic, Olympus, Samsung sau Sony. Nu exclude posibilitatea ca ei sa intre pe acest segment dar motivul nu va fi unul economic, camerele lor compacte si DSLR-urile avand inca o cota mare din vanzari la nivel global.

“Ideea unui sistem compact nu va fi daca camera are sau nu oglinda ci daca putem crea unul mic si mai portabil. Daca Canon vor merge si in aceasta directie, sper ca nu vom introduce orice produs, ci unul deosebit, diferit de cele aparute pana acum”, a spus Rainer. De asemenea, el a mai afirmat: “Producatorii care au introdus acest tip de camere sunt cei care nu au avut succes pe piata mainstream a camerelor SLR.”

Noile camere fara oglinda sunt populare in Asia si in cateva tari Europene cum ar fi Marea Britanie. In schimb, pe cea mai importanta piata din lume, cea din America, impactul a fost minim. Pana la urma, ambele companii Canon si Nikon vor trebui sa fie prezente si pe acest segment, chiar daca momentan afirma ca nu au nevoie.

Mai multe, aici.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: