2011: Anul Smart pentru Philips

Si cei de la Philips considera ca Smart TV-ul reprezinta viitorul pentru livingurile noastre. Bineinteles ca un Smart TV este 3D, cei de la Philips anuntand conceptul Easy 3D (de care inca nu m-am prins ce inseamna) dar si faptul ca televizoarele lor vor avea conversie din 2D in 3D.

Seriile 6000/7000/8000/9000 sunt echipate cu platforma Smart care cuprinde:

Simply Share: prin intermediul careia putem partaja fisierele multimedia cu orice echipament audio/video conectat din casa;

Control: Controlul televizorului atat prin intermediul telecomenzii sau al unei tastaturi wireless, cat si printr-o aplicatie pentru smartphone si tablete (android sau iOS) care va fi disponibila din luna aprilie;

NetTV: browser de internet plus aplicatii, in momentul acesta fiind aproximativ 400 de aplicatii in Galerie; Vor fi aplicatii specifice pentru fiecare tara, Romania avand si ea parte de cateva.

Program: Posibilitatea de rasfoire a ghidului de programe plus inregistrarea lor pe surse de stocare externe conectate prin USB.

De asemenea, televizoarele Smart ale Philips vor avea suport Multiview, adica vom putea viziona un program TV si simultan comunica cu prietenii pe Twitter. Revin cu detalii.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: