Asus la CeBIT

Primul producator pe care l-am vizitat la CebiT, dupa ce am trecut de Golden Mall ๐Ÿ˜€ (o sa va explic eu ce-i cu el), a fost ASUS. Normal ca eram curios sa ma joc cu tabletele. Din pacate, nu aveau acolo decat Slate-ul 121 si Pad-ul Transformer. Cica ar fi si MeMo pe acolo, o sa ma intorc sa-l caut. ๐Ÿ˜€ Le-am si filmat, o sa revin asupra lor cat de curand. Tot acolo, am mai vazut toate netbook-urile lor,ย  inclusiv cele cu Fusion, nettop-urile cu ION sau Fusion, laptopurile din toate categoriile, monitoarele, placile de baza sau placile grafice.

Update: Erau si celelalte doua tablete, Slider si MeMo, acolo. Orbul de mine a trecut pe langa ele, preocupat poate sa vad cat mai multe chestii misto in putinul timp pe care l-am avut la dispozitie.

Mai intai, pentru ca nu prea am timp, o sa va arat doar cateva fotografii luate in spatiul expozitional al Asus. Next Page..

Advertisements

4 Responses

  1. Ah, ce te invidiez…In zona laptop-urilor m-as fi pierdut pentru cateva ore:D

  2. […] imidoresc.wordpress.com: Primul producator pe care l-am vizitat la CebiT, dupa ce am trecut de Golden Mall a fost ASUS. Normal ca eram curios sa ma joc cu tabletele. Din pacate, nu aveau acolo decat Slate-ul 121 si Pad-ul Transformer. Cica ar fi si MeMo pe acolo, o sa ma intorc sa-l caut. […]

  3. Simt mirosul de CeBIT la tine in poze. Distractie placuta ๐Ÿ™‚

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: