• Top 10 Gadgets

  • Contor de Steaguri

    free counters
  • Pages

  • Technology Blogs - BlogCatalog Blog Directory
  • wordpress visitor
  • Advertisements

HTC Flyer – cea mai rapida tableta (zburatoare)!

Cei de la HTC nu au miscat nimic inainte de MWC. Niciun teaser, leak, campanie de marketing, niciun degetel, niente. Ai fi zis ca sunt tare suparati ca au pierdut “licenta” pentru telefonul Google. Dar, iata ca, au tinut sa-mi demonstreze contrariul si au lansat o gramada de noi produse la Barcelona. Prioritar, din punctul meu de vedere, este tableta, primul device de acest gen al companiei taiwaneze.

Flyer, caci asta este numele ei, Zburatoarea pe romaneste, este o tableta compacta cu un ecran SuperLCD de 7 inchi imbracata intr-o carcasa din aluminiu care impresioneaza in primul rand prin puterea procesorului, un Qualcomm Snapdragon tactat la 1.5 Ghz. Pe langa functiile tactile atat de cunoscute, poate fi manevrata si cu un stylus, aceasta facilitate aducand un plus de precizie atunci cand este necesar. Interfata vine cu HTC Sense si tehnologie Scribe care transforma scrierea pe ecranul tabletei intr-o operatiune naturala si placuta.

Dintre specificatiile tehnice mai amintim de rezolutia de 1024×600 pixeli,  de SO-ul Android 2.3, de cei 1GB de RAM tocmai buni la multitasking, de camera de 5 megapixeli cu autofocus si LED flash, alta de 1.3 megapixeli pe spate si de stocarea pe 32 de GB. Nici la capitolul conectivitate nu sta rau deloc: GSM quadband, Bluetooth 3.0 si HSDPA cu 14.4 Mbps.

Are o autonomie teoretica de 8 ore, o greutate de numai 415 grame si un pret de aproximativ 1000 Euro. Va fi pe piata in al doilea trimestru al acestui an.

Si, ceva foarte important, HTC Flyer are la dispozitie si serviciul HTC Watch care permite descarcarea on-demand, la preturi accesibile, a sute de filme in format high definition.  De asemenea, Zburatoarea integreaza si serviciul de jocuri cloud-based OnLive Inc., o solutie care permite utilizatorilor sa joace titluri de top direct pe televizor si computer, fara sa mai fie nevoiti sa cumpere software sau hardware scump. Dintre titlurile de top amintim de Assassin’s Creed Brotherhood, NBA 2K11 si Lego Harry Potter.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: