LG Optimus Black by Keith Haring

LG Optimus Black este un smartphone cu un design inedit creat de artistul  Keith Haring. In primul rand ca are o grosime de numai 6 mm si o greutate de 109 grame, fiind in acest fel cel mai subtire si mai usor smartphone cu Android din lume.  LG si Fundatia Keith Haring au selectat doua lucrari din opera artistului pentru a crea carcase iconice pentru LG Optimus Black.

Cei de la LG isi lauda creatia ca fiind un terminal elegant, creeat fara niciun compromis in ceea ce priveste functionalitatea. Se mai lauda cu un sunet de inalta fidelitate oferit datorita unei antene special proiectate care elimină orice tip de interferente.

Incorporeaza noul display NOVA care poate asigura luminozitatea optima si vizibilitatea in orice conditii de iluminare. Acelasi ecran reduce consumul energiei cu 50% comparativ cu ecranele LCD conventionale. De asemenea, Optimus Black permite accesarea celor mai utilizate functii direct de pe ecran chiar daca acesta este blocat, consumatorii putandu-le accesa prin simpla atingere cu degetul sau prin miscarea terminalului. In plus, LG Optimus Black incorporeaza platforma upgradata Android 2.3, alaturi de prima camera frontala din lume cu rezolutie de 2 megapixeli.

LG Optimus va fi disponibil in mai multe variante de culori printre care si alb si negru, in anumite piete din Europa, incepand din luna martie. Vizitatorii targului World Mobile Congress 2011 vor putea vedea pentru prima dată telefonul Keith Haring LG Optimus Black in perioada 14 – 17 februarie.

Advertisements

One Response

  1. […] LG Optimus Black  este unul dintre cele mai usoare si subitiri smartphone-uri cu Android, deja un succes in vanzari, inregistrand aproape doua milioane de comenzi in avans de cand a fost prezentat la CES. La MWC va fi prezentata editia speciala LG Optimus Black  realizata in colaborare cu Fundatia Keith Haring de care v-am povestit aici. […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: