• Top 10 Gadgets

  • Contor de Steaguri

    free counters
  • Pages

  • Technology Blogs - BlogCatalog Blog Directory
  • wordpress visitor
  • Advertisements

Sony – Nou Manager pentru Romania

Schimbare in top managementul Sony Romania. Este numit un nou manager in persoana lui Tomohiro Nakashima (38 de ani), fostul sef, domnul Taiju Ishikawa, fiind promovat la conducerea reprezentantelor din Cehia si Slovacia.

Comunicatul pe urmatoarea pagina.

Bucureşti, 7 februarie 2011 – Sony numeşte un nou manager pentru România, în persoana lui Tomohiro Nakashima (38). Nakashima preia operaţiunile locale ale companiei, conduse până la finalul lunii ianuarie de către Taiju Ishikawa, care va coordona activitatea reprezentanţelor din Cehia şi Slovacia.

“Sunt încrezător că România are un potenţial sporit pentru creşterea operaţiunilor Sony locale, piaţă în care ne propunem ca obiectiv pe termen mediu să devenim brandul numărul 1 în preferinţele românilor pentru electronicele de larg consum. România este o ţară de principal interes pentru Sony în regiune şi avem speranţa că 2011 va reprezenta un an prielnic pentru piaţa de IT&C locală”, declară Tomohiro Nakashima.

Biografie:

Tomohiro Nakashima, în prezent Country Head Eastern Balkans & Romania, Sony Central and Southeast Europe, şi-a început cariera în cadrul companiei în urmă cu 14 ani. În anul 1999, a ajuns în echipa de marketing global a segmentului de produse audio. Patru ani mai târziu, Nakashima este numit Country Head în regiunea Pakistan/Afghanistan, iar în 2006 preia operaţiunile din Iran. Între 2008 şi 2010, Nakashima este responsabil de retailul-ul magazinelor Sony Style la nivel global, din biroul de la Tokyo, urmând ca din 2010 să fie Country Head pentru zona Balcanilor de Est. Din 2011, România intră sub coordonarea sa, alături de Balcanii de Est.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: