• Top 10 Gadgets

  • Contor de Steaguri

    free counters
  • Pages

  • Technology Blogs - BlogCatalog Blog Directory
  • wordpress visitor
  • Advertisements

Logitech M515 – mouse-ul de canapea

Cei de la Logitech au lansat un mouse Wireless, M515, care functioneaza perfect pe suprafetele moi ale canapelei, patului sau pernei. Eu nu ii cred pana nu vad cu ochii mei. 😀  Are o carcasa cu capatul izolat care face ca alunecarea pe materialele textile sa fie lina si un senzor de detectare a mainii care il  activeaza doar la atingerea lui.

Este un mouse dedicat acelora care l-ar putea utiliza in locuri mai putin uzuale, acolo unde majoritatea mousilor cam dau rateuri. Mi s-a intamplat de nenumarate ori sa “frec” mouse-ul de pantalon sau de bratul canapelei pentru a comanda cursorul de pe ecran, atunci cand conectam laptopul sau computerul la televizorul din sufragerie, cel din dotare raspunzand cu erorile de rigoare.

Noul mouse Logitech are o baterie cu o autonomie de aproximativ doi ani iar adaptorul pentru computer este un minuscul Unifying Receiver. Va fi disponibil in Europa incepand cu luna aprilie, la un pret recomandat de 49.99 Euro.

Advertisements

3 Responses

  1. […] Logitech M515 – mouse-ul de canapea Sun Jan 23, 2011 8:46 am Cei de la Logitech au lansat un mouse Wireless, M515, care functioneaza perfect pe suprafetele moi ale canapelei, patului sau pernei. Eu nu ii cred pana nu vad cu ochii mei.  Are o carcasa cu capatul izolat care face ca alunecarea pe materialele textile sa fie lina si un senzor de detectare a mainii care […] […]

  2. Autonomia de 2 ani mi se pare fenomenală şi greu de pus în practică. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: