• Top 10 Gadgets

  • Contor de Steaguri

    free counters
  • Pages

  • Technology Blogs - BlogCatalog Blog Directory
  • wordpress visitor
  • Advertisements

Site-ul HP Brand Store din Romania este functional

Acum vreo doua luni, va spuneam cate ceva despres evenimentul de lansare al primului HP Brand Store din Europa, magazin locat in Bucuresti. Un showroom IT deschis de catre cei de la HP in colaborare cu Altex in care puteti experimenta si butona o sumedenie de produse HP, unele chiar in regim de exclusivitate. Dar, nu tot romanul sta in Bucuresti. Pentru unii dintre voi este mai greu sa ajunga la mall-ul Sun Plaza. Cei de la HP s-au gandit si la acest aspect, atunci anuntand si o prezenta online pentru acesta. Dar, in momentul acela site-ul hpbrandstore.ro nu era functional.

Astazi, Daniel care este mereuaici.ro 😀  mi-a atras atentia ca magazinul online este “in picioare”. Asa ca, cei care sunteti curiosi sa vedeti ce are pe rafturile virtuale sunteti bineveniti.

Deci, il puteti accesa la adresa: http://www.hpbrandstore.ro/.

Advertisements

One Response

  1. […] Site-ul HP Brand Store din Romania este functional Fri Jan 14, 2011 9:59 am Acum vreo doua luni, va spuneam cate ceva despres evenimentul de lansare al primului HP Brand Store din Europa, magazin locat in Bucuresti. Un showroom IT deschis de catre cei de la HP in colaborare cu Altex in care puteti experimenta si butona o sumedenie de produse HP, unele chiar in regim de exclusivitate. Dar, […] […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: