• Top 10 Gadgets

  • Contor de Steaguri

    free counters
  • Pages

  • Technology Blogs - BlogCatalog Blog Directory
  • wordpress visitor
  • Advertisements

Mediaplayer Sony in Romania

Am intrat pe emag.ro sa imi caut un mouse si, involuntar, ochii mi-au poposit pe o reclama in care am vazut un mediaplayer marca Sony. Prea tare! Este prima oara cand vad un astfel de echipament produs de Sony. Are conexiune la retea, pe ethernet sau wireless, este compatbil DLNA, face upscaling la 1080p si decodare DTS. Nu ii lipseste portul USB pentru conectarea solutiilor de stocare formatate in FAT32 sau NTFS.

Este compatibil cu formatele video: MPEG-4 AVC, MPEG-1 (USB), MPEG-4 (USB), AVCHD, DivXHD,  MKV, MTS, M2TS,  MPEG-2, DivX sau WMV9. Pe cea video, stie de formatele MP3, WMA, AAC si LPCM. Il puteti stresa si cu fotografii in format JPEG. Nu se specifica daca ar fi compatibil cu formatul ISO.

Are o aplicatie dedicata, BD Remote, compatibila cu iOS sau Android, astfel ca poate fi actionat si cu smartphone-ul. Mai multe detalii tehnice, aici.
Are un pret de aproximativ 495 Lei, pe emag.ro.

Advertisements

One Response

  1. […] Mediaplayer Sony in Romania Wed Jan 12, 2011 10:35 am Am intrat pe emag.ro sa imi caut un mouse si, involuntar, ochii mi-au poposit pe o reclama in care am vazut un mediaplayer marca Sony. Prea tare! Este prima oara cand vad un astfel de echipament produs de Sony. Are conexiune la retea, pe ethernet sau wireless, este compatbil DLNA, face upscaling la 1080p si […] […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: