CES 2011: Zotac prezinta primul HTPC cu AMD Fusion

Inca un sistem cu AMD Fusion isi face aparitia la CES. Este vorba de un HTPC marca Zotac, Zbox, care are un APU E-350 la 1.6 Ghz, placa grafica fiind un Radeon 6310 HD. Chiar daca este o solutie extrem de compacta,  se pare ca au mai gasit loc si pentru o unitate bluray. Un HTPC complet daca pot spune asa. Se mai lauda cu 2 GB de RAM, un hdd de 250 GB cu suport pentru SATA 6Gbps, port USB 3.0, HDMI out, wireless N si ethernet gigabit, decodare DTS precum si un cititor de carduri 6-in-1.  Inca nu se stie pretul.

Daca nu ma inseala memoria, parca marca Zotac se importa si in frumoasa noastra patrie, asa ca poate o sa avem onoarea sa-l vedem si pe aici. Cool!

Via.

Advertisements

One Response

  1. […] CES 2011: Zotac prezinta primul HTPC cu AMD Fusion Sat Jan 08, 2011 16:14 pm Inca un sistem cu AMD Fusion isi face aparitia la CES. Este vorba de un HTPC marca Zotac, Zbox, care are un APU E-350 la 1.6 Ghz, placa grafica fiind un Radeon 6310 HD. Chiar daca este o solutie extrem de compacta,  se pare ca au mai gasit loc si pentru o unitate bluray. Un […] […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: