CES 2011: Sony va face bloggeri 3D

Hai, care vrei sa fii primul blogger 3D din Romania? Ar cam fi timpul sa te pregatesti, sa te interesezi si sa-ti cumperi noul Sony Bloggie 3D, o camera video de buzunar dedicata tie. Ma rog, atunci cand va aparea, prin aprilie se pare.

Modelul MHS-FS3 Bloggie 3D vine cu un pret destul de mic, doar 250 USD, si este capabil sa captureze imagini video 3D dar si 2D in format MPEG 4, precum si fotografii la 5.1 Mpix. Are un ecran de 2.4 inchi 3D, efectul tridimensional fiind vizualizabil fara ochelari, filmarile 3D avand rezolutii full HD. Dintre caracteristicile tehnice mai amintim de memoria interna de 8 GB, microfonul stereo, zoom-ul digital 4x precum si de stabilizarea SteadyShot.

Ei, este interesant careva? Domnilor de la Sony, facem un proiect? Vreau sa fiu eu primul blogger 3D din RO. 😀

Advertisements

One Response

  1. […] CES 2011: Sony va face bloggeri 3D Thu Jan 06, 2011 11:03 am Hai, care vrei sa fii primul blogger 3D din Romania? Ar cam fi timpul sa te pregatesti, sa te interesezi si sa-ti cumperi noul Sony Bloggie 3D, o camera video de buzunar dedicata tie. Ma rog, atunci cand va aparea, prin aprilie se pare. Modelul MHS-FS3 Bloggie 3D vine cu un pret destul de mic, […] […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: