Momentan, ASUS trece pe la Sandy :D

Dupa avalansa de lansari cu Fusion, o schimbare a contextului si producatorului face intotdeauna bine la digestie. ASUS, unii dintre ferventii promotori ai tehnologiilor de ultima ora, au anuntat astazi noile serii de notebook-uri cu suport pentru cea de-a doua generatie de procesoare Intel Core (Sandy Bridge), cea mai puternica platforma de pana acum, dupa cate am mai auzit si eu. Momentan, va pot oferi doar cateva informatii generale, preluate din comunicatul oficial, cu promisiunea ca voi reveni cu cele detaliate cand imi vor parveni.

Toate notebook- urile seriilor G, K, N si VX7 utilizeaza tehnologii avansate precum Smart Performance si Intel Turbo Boost 2.0 care ridica performanele mobile la noi standarde, acestea beneficiind de multitasking pe 8 cai. Laptopurile seriei Republic of Gamers (ROG), modelele G53Sw si G73Sw, sunt livrate cu tehnologii 3D incorporate pentru o experienta mai completa in filme sau in jocuri. Seria K utilizeaza arhitectura termoconductoare IceCool pentru o racire mai eficienta. Asa cum ne asteptam, seria de notebook-uri N incorporeaza SonicMaster, o tehnologie exclusiva ASUS pentru redarea unui sunet cat mai fidel. Iar ASUS-Automobili Lamborghini VX7 ofera un design de lux, inspirat de superbele sportive italiene, alaturi de performante pe masura.

De-abia astept sa am asa ceva pe birou. ๐Ÿ˜€ Vreau si eu la Sandy!

Advertisements

4 Responses

  1. N73S, N53S sau G53SW? ๐Ÿ™‚ Poftiti va rog ๐Ÿ™‚

  2. […] Momentan, ASUS trece pe la Sandy ๐Ÿ˜€ Wed Jan 05, 2011 22:17 pm Dupa avalansa de lansari cu Fusion, o schimbare a contextului si producatorului face intotdeauna bine la digestie. ASUS, unii dintre ferventii promotori ai tehnologiilor de ultima ora, au anuntat astazi noile serii de notebook-uri cu suport pentru cea de-a doua generatie de procesoare Intel Core (Sandy Bridge), cea mai puternica platforma de pana acum, dupa […] […]

  3. mey si astia sa nu puna toate intr-un laptop. ba fiecare in seri diferita

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: