CES 2011: prima placa de baza mini ITX cu AMD Fusion

Cred ca ma stiti mare fan al HTPC-urilor, acele mici si compacte computere care isi au locul in living, langa LCD-ul ala mare si bengos. Pana acum, placi de baza in format mini ITX, cu procesor incorporat, gaseam numai modelele cu Nvidia ION insotit de un Atom eventual.

Iata ca, Gigabyte a lansat prima sa placa de baza cu AMD Fusion, in format mini-ITX. Se numeste GA-E350N-USB3 si este proiectata special pentru HTPC-uri sau computere compacte. Creierul este un APU AMD E350 dual core la 1.6 Ghz care integreaza un GPU Radeon 6310, ideal pentru divertismentul full HD.

Din caracteristicile sale tehnice amintim de suportul USB 3.0, interfata SATA 6Gbps si de cea HDMI-out absolut necesara. De asemenea, mai are 3X porturi USB cu alimentare plus iesiri pentru sunet surround 7.1.

Via.

Advertisements

One Response

  1. […] CES 2011: prima placa de baza mini ITX cu AMD Fusion Wed Jan 05, 2011 14:27 pm Cred ca ma stiti mare fan al HTPC-urilor, acele mici si compacte computere care isi au locul in living, langa LCD-ul ala mare si bengos. Pana acum, placi de baza in format mini ITX, cu procesor incorporat, gaseam numai modelele cu Nvidia ION insotit de un Atom eventual. Iata ca, Gigabyte a lansat prima sa […] […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: