Toshiba: laptop cu AMD Fusion

Presimt ca o sa va plictisesc dar nu am ce face. Este prea puternica avalansa lansarilor pe tehnologie AMD Fusion. Strategia de lansare a celor de la AMD este cu mult peste asteptarile tuturor.

Ei bine, Toshiba anunta C655D, un laptop de 15.6 inchi cu AMD Fusion si un APU E240 la 1.5 Ghz targetat la un pret de aproximativ 400 dolari. Acesta va suporta pana la 4GB de RAM, va avea un hdd de 320GB, o unitate optica DVD-rw si o autonomie de aproape 6 ore. Are un procesor cu un singur nucleu si va putea fi utilizat fara probleme la sarcinile uzuale de zi cu zi. Din cate stiu eu din comunicatul AMD, si el incorporeaza un GPU Radeon HD 6310, deci va putea rula continut video High Definition.

Via Slashgear.

Advertisements

One Response

  1. […] Toshiba: laptop cu AMD Fusion Tue Jan 04, 2011 20:10 pm Presimt ca o sa va plictisesc dar nu am ce face. Este prea puternica avalansa lansarilor pe tehnologie AMD Fusion. Strategia de lansare a celor de la AMD este cu mult peste asteptarile tuturor. Ei bine, Toshiba anunta C655D, un laptop de 15.6 inchi cu AMD Fusion si un APU E240 la 1.5 Ghz targetat […] […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: