Surpriza vine de la Microsoft: Windows TV

La CES 2011, majoritatea producatorilor de electronice vor prezenta Smart TV-uri care se conecteaza direct la retelele de acasa sau la Internet. Se pare ca vanzarile de televizoare de acest fel se vor dubla in urmatorii doi ani, ajungand chiar pana la 100 de milioane de bucati vandute in 2013.

Credeati ca Microsoft va sta departe de aceasta nisa? Se pare ca ne-am inselat. Umbla zvonul ca Microsoft va aparea cu o versiune simplificata a Windows-ului 7,  adaptata pentru boxuri sau smart-tv-uri. Interfata nu va fi decat binecunoscutul Windows Media Center care va avea si facilitati de tipul streamingului sau capabilitatile tipice unui televizor.

Box-urile sunt de asteptate sa apara la sfarsitul acestui an si sa coste in jur de 200 dolari.

Via Seattle Time.

Advertisements

One Response

  1. […] Surpriza vine de la Microsoft: Windows TV Tue Jan 04, 2011 21:04 pm La CES 2011, majoritatea producatorilor de electronice vor prezenta Smart TV-uri care se conecteaza direct la retelele de acasa sau la Internet. Se pare ca vanzarile de televizoare de acest fel se vor dubla in urmatorii doi ani, ajungand chiar pana la 100 de milioane de bucati vandute in 2013. Credeati ca Microsoft va sta […] […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: