• Top 10 Gadgets

  • Contor de Steaguri

    free counters
  • Pages

  • Technology Blogs - BlogCatalog Blog Directory
  • wordpress visitor
  • Advertisements

HP anunta primul lor netbook cu AMD Fusion

HP Pavilion DM1 este primul netbook al renumitului gigant IT care incorporeaza recent lansata tehnologie AMD Fusion. Acesta are un “procesor” dual-core AMD APU tactat la 1.6 Ghz. Desi are un APU low-voltage este capabil sa redea fara probleme continut video HD in 1080p sau sa ne asigure suport pentru cele mai recente jocuri DirectX 11. Pentru a sprijini redarea video de inalta definitie sau pentru gaming, APU-ul la 1.6GHz dual-core AMD Fusion E-350 include o placa grafica ATI Radeon HD 6310.

Se mai lauda cu un display de 11.6 inchi care suporta o rezolutie de 1366×768 pixeli rezoluţie, 3GB memorie RAM standard
(suporta pana la 8 GB), HDD de 320 GB, 3 porturi USB 2.0, un VGA out, port Ethernet Gigabit precum si Wi-Fi N plus Bluetooth, totul pe spatele unui Windows 7.

Vine cu o baterie cu 6 celule care promite o autonomie de 9.5 ore. In SUA va avea suport si pentru reteaua 4G. Din 9 ianuarie va fi disponibil, tot in SUA, la un pret aproximativ de 450 USD.

Stau si ma intreb, oare echipamentele cu AMD Fusion se vor numi tot netbook-uri? Sau se va adopta alt nume pentru ele? Sau sunt de fapt ultraportabile? Hmm…

Via Engadget.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: