CES 2011: LG ne prezinta gama lor de televizoare inteligente

LG Electronics vor prezenta la CES noua gama de produse Smart TV, compusa din televizoare FULL 3D LED, LCD-uri si plasme TV 3D. Acestea vor avea functii care faciliteaza accesul la o gama completa de continut premium on-line si la aplicatii (Apps) LG. Niciun cuvant despre televizoare Google in comunicatul celor de la LG.

Interfata SMART a televizoarelor LG se numeste Home Dashboard, aceasta fiind si ecranul de pornire, principal. Are doar doar patru sectiuni principale: Live TV, continut premium, TV si Apps Launcher Bar. Cei de la LG ne asigura ca telespectatorii vor ajunge foarte repede la continutul pe care il doresc vizualizat, doar prin cateva clickuri.

Controlul se face prin intermediul unei telecomenzi Motion Magic Remote Control, fara prea multe butoane din cate vad eu, comenzile fiind recunoscute in functie de miscare mainii, de gesturi, cursorul mutandu-se pe optiunea favorita.

Cam cum functioneaza ea, puteti vedea in videoclipul de mai jos:

Dupa cum vedeti, raspunde chiar foarte bine la comenzi. Sunt impresionat!

LG Smart TV ofera acces instant la continut atat de la furnizorii premium la nivel mondial, cum ar fi Netflix si CinemaNow, dar si de la  companii regionale special selectionate. LG Apps ofera o gama larga de aplicatii care, promit cei de la LG, vor fi savurate de intreaga familie.

Functia Smart LG Share permite utilizatorilor sa ruleze continut de pe  PC-urile lor sau de pe alte dispozitive compatibile, prin intermediul conexiunii wireless. Smart Share include si Link Media, functie care ofera informatii suplimentare despre continutul transmis/vizualizat.

Si, cel mai important poate, platforma include browser Web, astfel incat utilizatorii nu mai au nevoie sa se miste de pe canapea pentru a accesa internetul.

Modelele pe care este disponibila functia LG Smart TV sunt: LK530, LV3700, LV5500, LW5600, LW6500, LW7700, LW9500, LW9700, PZ750 si PZ950.

De asemenea, pe piata va fi disponibila o cutiuta LG Smart TV Upgrader, care poate transforma orice televizor normal in unul Inteligent.

Advertisements

One Response

  1. […] Va spuneam acum vreo doua zile de noua gama de televizoare inteligente pe care cei de la LG le prezinta la CES. Am remarcat atunci doar cateva caracteristici generale. Iata ca, astazi, pe blogul LG Romania gasim informatii mai detaliate despre ce inseamna aceasta functie SMART la LG. O sa spicuiesc si eu ideile principale. […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: