Acer Iconia – unul dintre cele mai apreciate produse la CES

Acer Iconia Touchbook a fost nominalizat pentru Last Gadgets Standing, competitie anuala ce se desfasoara la CES si la care participa cele mai votate 10 gadget-uri ale anului.

Iconia este un notebook dual all-point multi-touch, cu doua ecrane duale de 14 inchi, un fel de laptop fara tastatura fizica sau o tableta cu doua ecrane. Iconia vine cu sistemul de operare Windows© 7 preinstalat. Pentru redactare, utilizatorii au la dispozitie o tastatura virtuala format QWERTY full-sized. Cu ajutorul programului “Gesture Editor” exista posibilitatea inregistrarii unor gesturi specifice pentru deschiderea instant a aplicatiilor sau site-urilor favorite. .

Etapa finala a competitiei Last Gadget Standing va avea loc in data de 8 ianuarie 2010, in cadrul Consumer Electronics Show din Las Vegas. Cele 10 produse au fost nominalizate de jurnalisti si de bloggeri. Acestia si-au rugat cititorii sa indice produsele considerate de ei ca fiind inovatoare, utile si fiabile.

Advertisements

3 Responses

  1. […] Acer Iconia – unul dintre cele mai apreciate produse la CES Tue Jan 04, 2011 14:22 pm Acer Iconia Touchbook a fost nominalizat pentru Last Gadgets Standing, competitie anuala ce se desfasoara la CES si la care participa cele mai votate 10 gadget-uri ale anului. Iconia este un notebook dual all-point multi-touch, cu doua ecrane duale de 14 inchi, un fel de laptop fara tastatura fizica sau o tableta cu doua ecrane. […] […]

  2. Ar fi interesant de urmarit ce aplicatii pot aparea pentru astfel de laptopuri/tablete. Are o forma foarte neobisnuita dar nu stiu daca as vrea un asemenea gadget. Cei care cauta un laptop nu se vor uita la el iar cei care cauta o tableta au alte optiuni. Cred ca am mai vazut un toshiba asemanator pe engadget dar nu a starnit foarte multa valva

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: