• Top 10 Gadgets

  • Contor de Steaguri

    free counters
  • Pages

  • Technology Blogs - BlogCatalog Blog Directory
  • wordpress visitor
  • Advertisements

G12 si fratii sai

Ma pregatesc de o mica prezentare a Canon-ului G12, un aparat foto din categoria premium, definit ca unealta de backup perfecta pentru fotografii profesionisti. Sunt momente in care discretia este elementul principal al unei “sedinte foto”, G12-le avand dimensiunile necesare unor astfel de situatii, plus posibilitatea de reglare foarte rapida a parametrilor de fotografiere, practic ca la aparatele DSLR.

Asa ca, pana la scurta prezentare, i-am facut un mic shooting foto alaturi de fratii sai mai mari, mai potenti si mai batrani, un EOS 1-D Mark II si un EOS-1 RS, pe care Victor mi i-a pus cu marinimie la dispozitie.

Alte fotografii pe urmatoarea pagina.

One Response

  1. […] G12 si fratii sai Mon Dec 20, 2010 14:11 pm Ma pregatesc de o mica prezentare a Canon-ului G12, un aparat foto din categoria premium, definit ca unealta de backup perfecta pentru fotografii profesionisti. Sunt momente in care discretia este elementul principal al unei “sedinte foto”, G12-le avand dimensiunile necesare unor astfel de situatii, plus posibilitatea de reglare foarte rapida a parametrilor de fotografiere, practic […] […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: