Tastatura Qwerty pentru iubitul vostru iPhone

Va prezint o mini tastatura bluetooth qwerty, intr-o husa din piele, care ar face casa buna cu al vostru iPhone 4. Misto, nu? Pentru o redactare mai rapida, mai confortabila, destinata acelora care nu se pot desfasura in voie pe o tastatura virtuala.

Numai 30 Lire Sterline pe mobilefun.co.uk.

PS. Am observat ca peste granite este un adevarat cult pentru iPhone, iPad, iPod sau laptopuri Apple. Majoritatea jurnalistilor sau bloggerilor pe care i-am intalnit la eveniment aveau produse Apple cu ei. Si multe alte persoane pe care le-am zarit prin aeroporturi. Si la noi exista acest trend dar la o scara mai redusa, poate din cauze economice.

Advertisements

One Response

  1. […] Tastatura Qwerty pentru iubitul vostru iPhone Sat Dec 11, 2010 23:28 pm Va prezint o mini tastatura bluetooth qwerty, intr-o husa din piele, care ar face casa buna cu al vostru iPhone 4. Misto, nu? Pentru o redactare mai rapida, mai confortabila, destinata acelora care nu se pot desfasura in voie pe o tastatura virtuala. Numai 30 Lire Sterline pe mobilefun.co.uk. PS. Am observat ca peste granite […] […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: