• Top 10 Gadgets

  • Contor de Steaguri

    free counters
  • Pages

  • Technology Blogs - BlogCatalog Blog Directory
  • wordpress visitor
  • Advertisements

Philips va aduce un monitor de gaming

Cei de la Philips au lansat in Romania un monitor LCD de 21.5 inchi si o rezolutie full HD dedicat in principal gamerilor. De ce gamerilor, v-ati intreba voi. Ma rog, este o afirmatie putin fortata, el fiind practic un monitor care ar putea fi de folos oricui.

Deci, de ce gamerilor? De ce maniacilor multimedia? Pentru ca,  Philips-ul 226C2, are incorporata o tehnologie exclusiva, numita SmartResponse, care ajusteaza timpul de raspuns in functie de nevoile aplicatiei, oferind timpi mici de raspuns (2ms) pentru jocuri si materiale video sau definitie mai buna a culorii pentru imagini statice. Capisci? Adica incearca sa ne ofere cea mai buna imagine pentru fiecare situatie de vizualizare in parte. Vrei un joc? Ia imagine pentru joc de aici. Vrei un film? Vine baiatuuu.. Te uiti la niste poze? Imediat iti dau setarile de care ai nevoie. Stati linistiti, totul se face automat.

Am remarcat si contrastul dinamic de 20.000.000:1! Amintim si de o alta functie, Smart Contrast, care asigura un nivel superior de vizualizare a culorilor intunecate, imaginile oferite fiind realiste, cu un contrast inalt si culori vibrante.

Monitorul se gaseste in magazine la un pret recomandat de 749 Lei.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: