Gingerbread

Off, eu nici nu mi-am instalat Froyo si astia de la Google ne arata alta versiune a Android-ului. Ce sa mai zic… O mica prezentare oficiala  a noului SO mobil mai jos.

Primele dispozitive care vor rula pe Android 2.3 sunt Samsung-ul Nexus S si Nexus-ul One (acesta prin update). Gingerbread-ul extinde suportul pentru aplicatii, promite performante superioare precum si o autonomie mai buna.Partea cu autonomia mi-ar prinde bine si mie. Gaming-ul mobil este una dintre tendintele pe care cei de la Google au tratat-o foarte serios la noul SO. La capitolul multimedia adauga suport pentru noile standarde open video VP8 si WebM sau pentru encodare AAC si AMR, precum si noi efecte audio. In videoclip am mai remarcat API-ul pentru Internet Call.

Advertisements

One Response

  1. […] Gingerbread Tue Dec 07, 2010 15:49 pm Off, eu nici nu mi-am instalat Froyo si astia de la Google ne arata alta versiune a Android-ului. Ce sa mai zic… O mica prezentare oficiala  a noului SO mobil mai jos. Primele dispozitive care vor rula pe Android 2.3 sunt Samsung-ul Nexus S si Nexus-ul One (acesta prin update). Gingerbread-ul extinde suportul pentru aplicatii, […] […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: