• Top 10 Gadgets

  • Contor de Steaguri

    free counters
  • Pages

  • Technology Blogs - BlogCatalog Blog Directory
  • wordpress visitor
  • Advertisements

U36 sau cum au tinut dieta portabilele ASUS

Asus anunta astazi cel mai subtire portabil dotat cu procesor Intel la voltaj standard. Grosimea lui este de numai 19mm!!! Ce sa mai, inginerii de la ASUS le-au pus la o dieta adevarata. Modelele U36 vor fi dotate cu procesoare i3 sau i5 si tehnologie Nvidia Optimus, adevarate masinarii multimedia HD. Amintesc si de portabilitatea de exceptie datorita greutatii de 1.44 Kg, plus autonomia de pana in 10 ore.

PS. Va voi dezvalui mai multe cat de curand. 😀

Comunicatul pe urmatoarea pagina.

ASUS a anunțat astăzi lansarea modelului U36, cel mai subțire notebook din lume dotat cu un procesor Intel cu voltaj standard. ASUS a dezvoltat un sistem de răcire unic, reducând grosimea notebook-ului la numai 19mm, în condițiile utilizării unui procesor puternic din gama Intel Core i3 sau Core i5. Combinația dintre ASUS Super Hybrid Engine și grafica NVIDIA cu tehnologia Optimus oferă modelului U36 o autonomie crescută, de până la 10 ore.

Subțire, dar puternic
În timp ce majoritatea notebook-urilor prezente pe piață folosesc procesoare de voltaj redus, datorită beneficiilor aduse de consumul mic și emisia redusă de căldură, ASUS U36 sparge tiparele și oferă procesoare Intel Core i3 sau Core i5 pentru performanțe depline. Acest lucru este posibil grație sistemului de răcire cu două heat pipe-uri, care preia căldura în mod eficient fără a adăuga o greutate suplimentară. Rezultatul constă în posibilitatea de a reda conținut multimedia complex, de a rula jocuri solicitante sau de a putea deschide simultan programe avansate. Alături de aceste avantaje, utilizatorul va transporta un notebook cu o grosime de 19mm.

Uşor şi elegant
Carcasa lui ASUS U36 este foarte subţire, fiind fabricată dintr-un aliaj de magneziu şi aluminiu. Folosind o baterie cu patru celule, U36 ajunge să cântărească doar 1.44Kg, devenind alegerea ideală pentru utilizatorii care vor să-și reducă greutatea bagajelor în călătorii. Portabilul este protejat împotriva prafului și a apei printr-un material plăcut la atingere care acoperă carcasa la nivel nanometric. Astfel, U36 își va păstra exteriorul estetic pe parcursul întregii zile.

Autonomie extinsă
Notebook-urile foarte subţiri sunt cunoscute pentru autonomia ridicată conferită de procesoarele cu voltaj redus. În ciuda procesorului actual care lucrează la un voltaj standard, ASUS U36 este capabil să ofere o independență energetică asemănătoare, grație tehnologiei ASUS Super Hybrid Engine cu modul pentru economisirea bateriei. Cuplând în sistem și tehnologia NVIDIA Optimus, autonomia poate fi extinsă până la 10 ore pentru a acoperi întreaga zi de lucru.

Advertisements

One Response

  1. PS: Nu vor fi dotate. SUNT dotate.

    Mai multe cat de curand 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: