Logitech K800 – Perfecta pentru laptopul meu

Cati dintre voi nu va puteti desfasura confortabil pe tastatura si touchpad-ul laptopurilor? Hai, mana sus. Nu fiti timizi. 😀  Poate va sunt prea incomode. In special cele ale ultraportabilelor, echipamente cu ecrane mai mici, implicit cu dimensiuni reduse.  Portabilitatea extrema are si dezavantajele ei. Nimic nu poate fi perfect. Si, in momentele in care va aflati la birou,  apelati cu incredere la un ecran si o tastatura mai mari, mai generoase, mai confortabile. Mai spornice! Nu?

Ei dragilor, va mai arunc si eu o bomba… Una dintre cele mai recente aparitii de la Logitech, tastatura K800, va poate asigura acel confort in utilizare de care aveti atat de multa nevoie.  Chiar daca nu o folosesc de mult timp, deja o consider companionul perfect pentru laptopul meu. O sa va explic, pe scurt, motivele mele.

In primul rand, K800 este o tastatura wireless, eliminand necesitatea prezentei firului de legatura, unul care ne poate incurca, atat fizic cat si estetic.

In al doilea rand: receiver-ul conectat la laptop (sau pc) este unul din acelea mici, Unifying Receiver, pe care nu este trebuie sa-l declupam de fiecare data cand plecam cu laptopul la intalniri de business sau spre casa. Nu ne derajeaza deloc la transport.

Pana acum, poate nu prea v-am convins. Doar ati mai vazut tastaturi wireless. Nu? Pentru cei pe care inca nu i-am convins, o sa scot la iveala artileria grea. Buuuummm… :O)) Ce ziceti de faptul ca este si luminata? Ca veti putea distinge mai usor tastele pe intuneric? Personal, sunt foarte incantat de aceasta facilitate, nu putine fiind momentele in care, lucrand pe intuneric, am probleme de orientare pe tastatura. Iluminarea se face automat, prin intermediul unui senzor de proximitate.

Sa va mai spun ca este prima tastatura si iluminata, si wireless, pe care o intalnesc? In general, aceasta tehnologie era disponibila numai la tastaturile cu fir pentru ca presupune un consum mai important de curent. Cei de la Logitech au rezolvat acest neajuns prin incorporarea unui acumulator. Acesta se incarca prin intermediul unui port microUSB. O incarcare completa ii poate asigura o autonomie de minim 10 zile.

In rest, ce v-as mai putea spune? Are un aspect elegant, premium, intr-o combinatie “all black” de materiale mate si lucioase, plus o rama transparenta. O tastatura care ar da bine pe biroul oricui, chiar si pe unul de top management. Cursa tastelor, impreuna cu mecasnimul fin, va pot oferi o experienta confortabila, fiind chiar o placere sa o utilizezi vreme de multe ore pe zi. De asemenea, dispune si de shortcut-uri pentru aplicatiile multimedia sau pentru principalele programe utilizate.

Speram sa fie in Romania pana de Sarbatori, la un pret de aproximativ 429 Lei. Asa ca, daca sunt cuminte, poate mi-o aduce mosul. 😀

Advertisements

7 Responses

  1. […] Logitech K800 – Perfecta pentru laptopul meu Tue Nov 23, 2010 14:21 pm Cati dintre voi nu va puteti desfasura confortabil pe tastatura si touchpad-ul laptopurilor? Hai, mana sus. Nu fiti timizi.   Poate va sunt prea incomode. In special cele ale ultraportabilelor, echipamente cu ecrane mai mici, implicit cu dimensiuni reduse.  Portabilitatea extrema are si dezavantajele ei. Nimic nu poate fi perfect. Si, in momentele in care […] […]

  2. Este uriaşă. Am deja una dar mult mai ieftină de la Genius. Nici eu nu m-aş da înapoi de la acest mic monstru al tastaturilor. Adaptorul wireless cred ca il pui in portul usb si poti uita de el ca un stick de 32 Gb cu aceleasi dimensiuni liliputane.

  3. tocmai de aia imi place foarte tare, ca este prima tastatura luminata si wireless. cel putin prima pe care o vad eu

  4. si eu tot pe asta o folosesc ; si cel mai mult la ea imi place cum se simt tastele (adica in fine, pe mine m-a cucerit cand am atins-o , restul a venit bonus:))
    consumul de energie e optimizat de senzorii de proximitate si de cei care adapteaza intensitatea luminozitatii la luminozitatea ambientala . dar da, e cool ca se poate reincarca USB …

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: