Facebook – Social Inbox

Mark Zuckerberg a prezentat in aceasta seara noul e-mail minune al Facebook-ului. Am retinut faptul ca vor fi stocate in acelasi loc mesajele sociale, cele din mesageria instant, SMS-urile dar si e-mail-urile. Deci, vom avea un “social inbox”, toate serviciile de mesagerie text fiind integrate. Vom putea filtra pe cei care ne trimit mesaje e-mail. De asemenea, va fi pastrat tot istoricul convorbirilor, de orice natura ar fi ele.  Momentan, noul sistem de e-mail va functiona pe baza de invitatii.

In viziunea lui M.Z., email-ul este un simplu serviciu de comunicare, o parte a noului Sistem de Mesagerie/Comunicare pe care ei il lanseaza. Doar una dintre variatele metode prin care putem comunica. Mesajele text moderne, de orice fel ar fi ele (SMS, instantate, sociale, e-mail) trebuie sa fie informale,  personale, simplu de parcurs, scurte, sa fie stocate in acelasi loc si sa fie transmise instant. Noul Sistem de Mesagerie se vrea a fi unul personal, utilizabil de oriunde si de pe orice fel de device, mobil sau nu.

Advertisements

One Response

  1. […] Facebook – Social Inbox Mon Nov 15, 2010 21:00 pm Mark Zuckerberg a prezentat in aceasta seara noul e-mail minune al Facebook-ului. Am retinut faptul ca vor fi stocate in acelasi loc mesajele sociale, cele din mesageria instant dar si e-mail-urile. Deci, vom avea un “social inbox”, toate serviciile de mesagerie text fiind integrate. Vom putea filtra pe cei care ne trimit mesaje e-mail. Momentan, […] […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: