SGNL by Sony

Cei de la Sony lanseaza un Internet Show, numit “Signal by Sony“, care va prezenta celor interesati review-uri ale produselor Sony dar si diverse stiri despre muzica, filmele sau jocurile produse de catre ei. Se pare ca  echipa de marketing a Sony au inteles faptul ca cel mai eficient se comunica prin continut video. In format video, o prezentare, o noutate despre un anumit produs este mai dinamica, mai atractiva si mai usor de asimilat de catre majoritatea celor dintre noi.

Show-ul va avea loc de doua ori pe saptamana. Va trebui sa stapaniti cat de cat limba engleza pentru a-l urmari.

Normal ca va fi un show dedicat produselor Sony unde vor incerca sa le prezinte atuurile dar si minusurile (spun ei). De asemenea, vor raspunde intrebarilor puse de catre cei interesati sau vor face comparatii cu produse similare. De exemplu, in primul episod am aflat ca dimensiunea senzorului unei camere NEX 5 este cu mult mai mare decat cea a unei camere Micro 4/3, GF1 de exemplu. Imagine concludenta, mai jos.

Deci, in acest Internet Show vom putea viziona de toate, orice. Interviuri cu experti, imagini din “spatele scenei”, unboxing-uri, stiri sau review-uri ale gadgeturilor Sony.

O initiativa laudabila pe care o asteptam si de la alti producatori importanti.

Advertisements

One Response

  1. […] SGNL by Sony Tue Nov 09, 2010 16:27 pm Cei de la Sony lanseaza un Internet Show, numit “Signal by Sony“, care va prezenta celor interesati review-uri ale produselor Sony dar si diverse stiri despre muzica, filmele sau jocurile produse de catre ei. Se pare ca  echipa de marketing a Sony au inteles faptul ca cel mai eficient se comunica prin continut video. In […] […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: