Intel deschide un Centru de Dezvoltare Software la Bucuresti

O importanta veste pentru Romania. Intel deschide un centru de dezvoltare software care va avea pentru inceput 25 de angajati, urmand ca, intr-o perioada foarte scurta de timp, numarul acestora sa creasca de 3 sau 4 ori.

Investitia se ridica la cateva milioane de euro iar centrul, intr-o prima faza, se va dedica dezvoltarii de aplicatii pentru platforma open source MeeGo. Este inca un pas pe care cei de la Intel il fac in tranzitia transformarii dintr-o companie exclusiv hardware catre una de solutii informatice, “computing solutions” dupa cum afirma ei. Noul centru va genera inovatii, va asigura suportul necesar device-urilor mobile sau altor echipamente de uz general, cum ar fi televizoarele inteligente sau sistemele infotainment integrate in automobile.

Nu au comunicat in ce zona a Bucurestiului va fi localizat centrul dar, momentan, pana la cresterea numarului de angajati, s-a ales un sediu temporar.

Pentru cei interesati, lista joburilor disponibile poate fi gasita aici: http://www.intel.com/jobs/jobsearch/index_js.htm?Location=200000147.

Alte cateva imagini de la eveniment, pe urmatoarea pagina.

Advertisements

One Response

  1. […] Intel deschide un Centru de Dezvoltare Software la Bucuresti Mon Nov 08, 2010 19:42 pm O importanta veste pentru Romania. Intel deschide un centru de dezvoltare software care va avea pentru inceput 25 de angajati, urmand ca, intr-o perioada foarte scurta de timp, numarul acestora sa creasca de 3 sau 4 ori. Investitia se ridica la cateva milioane de euro iar centrul, intr-o prima faza, se va dedica dezvoltarii de […] […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: