HTC Gratia – Android 2.2 pentru bugete studentesti

HTC anunta disponibilitatea si in Romania, incepand cu luna noiembrie, a terminalului Gratia bazat pe ultima varianta de Android, Froyo. Configuratia consta intr-un procesor la 600 Mhz, un ecran de 3.2 inchi care afiseaza o rezolutie de 320×480 pixeli, camera foto de 5 megapixeli cu autofocus, Wi-Fi b/g, Bluetooth 2.1, accelerometru si senzor de proximitate.

Un smartphone cu Android pentru bugete studentesti, cu un pret de comercializare de 300 de Euro.

Advertisements

3 Responses

  1. […] HTC Gratia – Android 2.2 pentru bugete studentesti Tue Oct 19, 2010 11:29 am HTC anunta disponibilitatea si in Romania, incepand cu luna noiembrie, a terminalului Gratia bazat pe ultima varianta de Android, Froyo. Configuratia consta intr-un procesor la 600 Mhz, un ecran de 3.2 inchi care afiseaza o rezolutie de 320×480 pixeli, camera foto de 5 megapixeli cu autofocus, Wi-Fi b/g, Bluetooth 2.1, accelerometru si senzor de proximitate. […] […]

  2. Voi dupa ce traduceti un text nu-l recititi in romana? Asta e telefon pentru bugete studentesti?? In ce tara traiti sau acu’ cate decenii ati fost studenti?!?
    Un pret destul de mare pentru un telefon bunicel. Cu o mica diferenta iei Desire/Desire HD care e net superior. Singurul avatanj pe care-l are Gratia consta in dimensiunile reduse, de candybar.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: