Ce ne promite Google TV?

Televiziune, aplicatii, motoare de cautare, web-ul, toate pe acelasi televizor. Interactivitate totala intre televiziune si internet. Browser de internet complet; aplicatii din Android Market; telefonul nostru inteligent cu rol de telecomanda; televizorul va avea un Homepage in care ne vom aranja Bookmarks-urile noastre favorite; PiP Web cu Tv (adica putem vedea si internetul si emisiunea favorita in acelasi timp); functii de DVR; compatibilitate totala cu celelalte componente audio-video din casa. Destul?

Sa mai spun inca o data ca am certitudinea ca este o tehnologie care va penetra mai mult, mai adanc, mai rapid decat 3D-ul? Dar ce ziceti de un televizor 3D cu Google TV? Sa speram la asa ceva? 3D-ul ar trebui sa-si faca un aliat din Google TV.

Mai multe detalii, pe pagina dedicata.

Sincer, astept cu nerabdare sa vad caracteristicile tehnice ale televizorului Sony. Ce procesor, ce memorie, pe ce va stoca, va stoca?, vede Divx? Multe intrebari pe care si le pune toata lumea, nu numai eu. Sa avem rabdare pana in 12 octombrie. Atunci vom afla si ne vom minuna. Chiar daca sunt constient ca in Europa va ajunge mai tarziu, speram anul viitor.

Advertisements

One Response

  1. […] Ce ne promite Google TV? Tue Oct 05, 2010 17:34 pm Televiziune, aplicatii, motoare de cautare, web-ul, toate pe acelasi televizor. Interactivitate totala intre televiziune si internet. Browser de internet complet; aplicatii din Android Market; telefonul nostru inteligent cu rol de telecomanda; televizorul va avea un Homepage in care ne vom aranja Bookmarks-urile noastre favorite; PiP Web cu Tv (adica putem vedea si internetul si emisiunea […] […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: