F540, de la Logitech – casti wireless pentru console

Logitech prezinta setul de casti Wireless F540, destinate in special gamerilor care utilizeaza console de jocuri, PS3 sau Xbox 360. La utilizare iti pot asigura un confort si un sunet de calitate atat prin design-ul special, care  te izoleaza de zgomotul exterior, dar si prin banda ajustabila care le pozitioneaza mai bine pe cap.

Setul de casti include o statie de baza cu trei input-uri analogice, facand posibila conectarea a pana la trei surse audio, consola sau orice alta sursa audio: televizor, player DVD, sistem audio Logitech Squeezebox™, player MP3 sau altele. Au si microfon, functioneaza pe frecvente de 2.4 GHz iar bateria reincarcabila are autonomie pentru 10 ore de joc. Vor fi disponibile in Europa din luna decembrie 2010 la un pret recomandat de 149.99 Euro.

One Response

  1. […] F540, de la Logitech – casti wireless pentru console Thu Sep 30, 2010 13:15 pm Logitech prezinta setul de casti Wireless F540, destinate in special gamerilor care utilizeaza console de jocuri, PS3 sau Xbox 360. La utilizare iti pot asigura un confort si un sunet de calitate atat prin design-ul special, care  te izoleaza de zgomotul exterior, dar si prin banda ajustabila care le pozitioneaza mai bine pe cap. Setul […] […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: