Canon G12 – la treaba, exemple foto

V-am spus, chiar ieri, ca sunt unul dintre norocosii care au facut cunostinta cu noua G12 de la Canon. Trebuia sa fac si cateva fotografii, pentru a va arata si voua cum se comporta mititica. Asa ca, am “imprumutat-o” pentru cateva minutele si am scos-o  putin la lumina, in afara cladirii. Am vrut sa vad cum se comporta in aer liber, chiar daca nu am avut parte de o zi prea insorita.

Pot spune ca nu am fost deloc dezamagit, chiar daca am avut la dispozitie un model pre-release. Fotografiile suprind culori naturale iar nivelul zgomotului este acceptabil chiar si la un ISO 320. Mi-a placut si faptul ca focalizeaza de foarte aproape, la fotografia tip macro. Am facut fotografiile pe setari automate pentru ca nu am avut foarte mult timp la dispozitie.

Cateva exemple de fotografii, cam putine, pentru ca am fost prins in flagrant in cele din urma, pe urmatoarea pagina.

Advertisements

One Response

  1. […] Canon G12 – la treaba, exemple foto Wed Sep 29, 2010 14:45 pm V-am spus, chiar ieri, ca sunt unul dintre norocosii care au facut cunostinta cu noua G12 de la Canon. Trebuia sa fac si cateva fotografii, pentru a va arata si voua cum se comporta mititica. Asa ca, am “imprumutat-o” pentru cateva minutele si am scos-o  putin la lumina, in afara cladirii. Am vrut sa vad […] […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: