S-a redeschis Showroom-ul Panasonic din Bucuresti

Astazi, s-a redeschis in corpul central din Unirea Shopping Center, la etajul 3, showroom-ul Panasonic. Pe o suprafata de 70 de metri patrati veti gasi un spatiu cochet, amenajat “Eco”, tendinte in care se inscriu si producatorii japonezi. Veti putea vedea de aproape, pipai si testa cam toata gama de produse, de la cele 5 televizoare compatibile 3D, la camerele foto-video, pana la produsele electrocasnice. Investitie de aproape 100.000 de Euro in acest magazin, concept pe care cei de la Panasonic vor sa-l extinda atat in tara cat si in Europa de Est.

Vedeta evenimentului a fost camera video 3D care va fi disponibila in cateva saptamani si in Romania, la un pret aproximativ de 6199 Lei.

Alte cateva imagini de la eveniment, pe urmatoarea pagina.

One Response

  1. […] S-a redeschis Showroom-ul Panasonic din Bucuresti Mon Sep 27, 2010 13:57 pm Astazi, s-a redeschis in corpul central din Unirea Shopping Center, la etajul 3, showroom-ul Panasonic. Pe o suprafata de 70 de metri patrati veti gasi un spatiu cochet, amenajat “Eco”, tendinte in care se inscriu si producatorii japonezi. Veti putea vedea de aproape, pipai si testa cam toata gama de produse, de la cele 5 […] […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: