De maine, 24 septembrie, iPhone 4 vine la Orange

In sfarsit, super-mega-asteptatul iPhone 4 va ateriza si la noi.  Faceti cozi la magazinele Orange! Stiu ca va pregatiti pentru acest moment!

Are un ecran cu o rezolutie de 640 x 960 pixeli, camera foto de 5 megapixeli cu blit LED, inregistrare video HD in 720p, procesor Apple A4, giroscop cu 3 axe si Multitasking!

Ofertele speciale vor fi disponibile din aceasta noapte, de la ora ZERO! Mai multe, pe site-ul Orange Romania.

Update: Fara abonament, va avea un pret de 800 de Euro..

Advertisements

5 Responses

  1. Buna ziua,

    Nu cred ca maine va sosi iPhone 4. M-am uitat si acolo e o sectiune unde poti sa te inscri si vei afla cand apare…Eu cred ca pe la sfarsitul anului va aparea!

  2. […] De maine, 24 septembrie, iPhone 4 vine la Orange Thu Sep 23, 2010 14:44 pm In sfarsit, super-mega-asteptatul iPhone 4 va ateriza si la noi.  Faceti cozi la magazinele Orange! Stiu ca va pregatiti pentru acest moment! Are un ecran cu o rezolutie de 640 x 960 pixeli, camera foto de 5 megapixeli cu blit LED, inregistrare video HD in 720p, procesor Apple A4, giroscop cu 3 axe si Multitasking! […] […]

    • O sa incerc si eu la dimineata, dar am impresia ca facem cozi degeaba pentru ca am aflat din surse sigure ca, cel putin in Oradea, lotul de telefoane care a ajuns azi sunt rezervate celor care s-au inscris pe listele de asteptare(a se citi pile). Pana aici n-ar fi nicio problema, dar daca imi explica cineva cum de eu, care m-am inscris pe lista inca 16 iunie nu o sa pot cumpara decat din lotul urmator (care nu se stie cand vine) ii dau o bere.
      In concluzie merita incercat, dar nu va faceti iluzii.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: