HTC Desire HD – Super Configuratie

Smartphone-ul Desire HD vine oficial cu un ecran LCD de 4.3 inchi (rezolutie de 480×800 pixeli) , un procesor Snapdragon la 1GHz, camera foto de 8 megapixeli si flash dual, filmare in 720p video, sunet Dolby Mobile, HSPA+, memorie interna de 1.5 Gb expandabila cu inca 32 de GB printr-un card microSDHC si Wi-Fi 802.11n. Sa nu uitam de Androidul 2.2 – Froyo. Pare interesant, nu?

In Europa, va ateriza prin octombrie.

Noua interfata HTC Sense ofera o serie de facilitati care simplifica modul in care utilizatorii capteaza, creaza si acceseaza continutul multimedia. Acestia pot inregistra clipuri HD sau pot captura si edita imagini cu o multime  de efecte amuzante. Cu HTC Locations consumatorii  au la dispozitie cartografiere instantanee, on-demand, fara tarife suplimentare de roaming mobil. HTC Sense are si un nou magazin de titluri e-book, sustinut de Koboä, cartile electronice fiind citite pe un nou e-reader optimizat pentru mobil, care include posibilitatea de subliniere, adnotare si cautarea rapida a definitiilor sau traducerea termenilor necunoscuti.

Interesant este si serviciul HTCSense.com, prin care putem sa administram telefonul HTC si de pe calculatorul personal. Am putea localiza un telefon pierdut, prin declansarea soneriei la volum ridicat, chiar daca este setat pe modul silentios, sau il putem localiza pe harta. Dacă telefonul a fost pierdut sau furat, utilizatorii pot bloca telefonul de la distanta, pot directiona telefoanele si mesajele pe un altul, pot trimite un mesaj pe telefon pentru a obtine recuperarea si pot chiar sa stearga de la distanta toate datele personale.

Mi-ar placea sa incerc htcsense.com. Mi se pare o facilitate extrem de utila. Totusi, imi este inca neclar cum functioneaza. 😀 De exemplu, daca este furat si “Hotul” nu-l conecteaza la net, cum putem sterge contactele de la distanta? Huh?

Advertisements

3 Responses

  1. […] HTC Desire HD – Super Configuratie Wed Sep 15, 2010 16:29 pm Smartphone-ul Desire HD vine oficial cu un ecran LCD de 4.3 inchi (rezolutie de 480×800 pixeli) , un procesor Snapdragon la 1GHz, camera foto de 8 megapixeli si flash dual, filmare in 720p video, sunet Dolby Mobile, HSPA+, memorie interna de 1.5 Gb expandabila cu inca 32 de GB printr-un card microSDHC si Wi-Fi 802.11n. […] […]

  2. yeah-yeah-yeah….right. mine is bigger than yours…com’on…dam in penibil, ce urmeaza, ecran de 4,5 inci? si-l mai numim telefon? 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: