Canon Powershot G12 – acum si cu filmare HD

Superba si performanta serie de compacte de la Canon, G, a fost intregita astazi cu modelul G12. O serie de compacte care asigura o calitate deosebita a imaginii, motiv pentru care este utilizata chiar de jurnalisti sau fotografi celebri.

Acum are si functie HDR (High Dynamic Range) care ne poate ajuta sa realizam fotografii asemanatoare celor din vederile postale, cu cerul frumos conturat si zonele umbrite mai luminoase. Practic, camera fotografiaza de trei ori aceeasi scena, cu diferite valori ale expunerii, apoi le combina intr-o singura fotografie optimizata.

Printre detaliile tehnice amintim de senzorul de 10 Mpix, de lentilele cu unghi larg de 28mm de fotografiere, de zoom-ul optic 5x, de ecranul LCD rabatabil de 2.8 inchi sau de stabilizatorul Hybrid IS care compenseaza miscarile camerei in momentul fotografierii. Si, poate cea mai noua si interesanta facilitate este cea a filmarii in HD, la rezolutii de 720p, in format MOV. De asemenea, are o sensibilitate ISO intre 80 si 3200, extensibila pana la 12.800, iar viteza de fotografiere in rafala este de 2 cadre pe secunda.

Va aparea in octombrie iar in SUA va avea un pret estimat de 499 USD.

Advertisements

One Response

  1. […] cateva minute (bune) noua camera compacta Powershot G12 a celor de la Canon. Detaliile ei tehnice, aici. Repede, ca sunt pe fuga… Ce mi-a placut la […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: