Canyon Graffiti Limited Edition – accesorii colorate pentru pustiul din tine

Canyon lanseaza si in Romania gama de accesorii din seria Graffiti, formata din mousi, casti, camere web, genti sau huse pentru laptop. Sunt viu colorate, cu motive tipice de graffiti, targetul lor fiind in special generatia tanara.

Cu aceasta ocazie, astazi sunteti invitati la mall-ul din Baneasa pentru a participa la un concurs de graffiti, unde trei echipe de profesionisti se vor intrece.

Editia limitata va fi disponibila incepand de astazi si pana la sfarsitul anului. Momentan poate fi gasita in magazinele Orange. Dupa cate am vazut mousii au preturi pe la 12.14 Euro, castile – 19.82 Euro iar gentile pe undeva pe la 29.64 de Euro.

Cateva fotografii de la eveniment pe urmatoarea pagina.

Advertisements

One Response

  1. […] Canyon Graffiti Limited Edition – accesorii colorate pentru pustiul din tine Fri Sep 10, 2010 13:49 pm Canyon lanseaza si in Romania gama de accesorii din seria Graffiti, formata din mousi, casti, camere web, genti sau huse pentru laptop. Sunt viu colorate, cu motive tipice de graffiti, targetul lor fiind in special generatia tanara. Cu aceasta ocazie, astazi sunteti invitati la mall-ul din Baneasa pentru a participa la un concurs de graffiti, […] […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: