IFA Berlin 2010: Cu mainile pe tableta Toshiba Folio 100

Toata lumea are privirile atintite asupra Samsung-ului Galaxy Tab. Nici nu a fost lansata bine si, iata ca, pe langa iPad, mai are inca un competitor. Tableta Folio 100, prezentata de Toshiba la IFA , are cateva caracteristice tehnice superioare, care o fac parca si mai interesanta. Sa incepem cu ecranul de 10.1 inchi care afiseaza o rezolutie de 1024×600 pixeli, continuam cu procesorul nVidia Tegra 2, cu capacitatea de stocare de 16 GB, Bluetooth-ul 2.1. modulul 3G si Wi-Fi-ul N, compatibilitatea DLNA si autonomia de aproape 7 ore. Sa nu uitam de Android-ul 2.2 si de suportul pentru Flash 10.1.

Cu doar cei 14 mm grosime ai ei si la greutatea de numai 760 de grame, poate fi manevrata si utilizata foarte usor. M-am jucat si eu putin cu ea si, pot spune, ca se comporta foarte bine. Nu prea mi-a placut interfata dar aceasta poate fi customizata, asa ca este loc de mai bine. I-as fi facut si un videoclip dar ma “bateam” pe ea cu unii de la Computer Bild. 😀 Asa ca, numai cateva fotografii. O asteptam si in Romania, poate spre sfarsitul anului.

Advertisements

9 Responses

  1. […] IFA Berlin 2010: Cu mainile pe tableta Toshiba Folio 100 Mon Sep 06, 2010 11:40 am Toata lumea are privirile atintite asupra Samsung-ului Galaxy Tab. Nici nu a fost lansata bine si, iata ca, pe langa iPad, mai are inca un competitor. Tableta Folio 100, prezentata de Toshiba la IFA , are cateva caracteristice tehnice superioare, care o fac parca si mai interesanta. Sa incepem cu ecranul de 10.1 inchi care […] […]

  2. Poate ajunge mai devreme şi pe piaţa românească. Sper să avem o concurenţă şi mai acerbă în zona tablet pc: Samsung are Galaxy Tab, Apple mizează pe iPad, Dell pe Streak iar Microsoft, Google, LG, HTC, Sony Ericsson, HP îşi fac planuri pe margine.

  3. in afara de Toshiba Folio te-ai mai jucat cu alte tablete la IFA?

  4. norocosule!

  5. si ai aflat ceva noutati despre pret sau o data de lansare?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: