IFA Berlin 2010: Hala Sony

Normal ca am trecut pret de cateva minute si prin hala Sony. Cosmarul fotografilor amatori. Adica, al acelora care nu au scule foto mai profesionale si trepiede cu ei. Acolo este aproape semi-intuneric. Atmosfera de cinema. Cu greu faci fotografii reusite cu scule de amator.

Si ei, tot in era 3D-ului activeaza. Fata de Panasonic, au expus sculele profesionale de filmare, camerele si tehnologia utilizata la transmisiile live 3D. Aveau acolo toata aparatura necesara, camerele profesionale pentru filmat, studioul de montaj si transmisie si, bineinteles, televizoarele pe care putea fi urmarita transmisia. Aceasta era proiectata si pe un perete, vizitatorii primind ochelari gratis la intrare. Bineinteles ca aveau si zone dedicate consolelor de jocuri PS3, liniilor de notebook-uri Vaio sau camerelor foto si video.

Neavand posibilitatea sa fotografiez in conditii onorabile (mi se terminasera si bateriile de la blitz), am zbughit-o repede spre alte locuri mai luminate.

Cateva fotografii, pe urmatoarea pagina.

Advertisements

One Response

  1. […] IFA Berlin 2010: Hala Sony Sun Sep 05, 2010 17:35 pm Normal ca am trecut pret de cateva minute si prin hala Sony. Cosmarul fotografilor amatori. Adica, al acelora care nu au scule foto mai profesionale si trepiede cu ei. Acolo este aproape semi-intuneric. Atmosfera de cinema. Cu greu faci fotografii reusite cu scule de amator. Si ei, tot in era 3D-ului activeaza. Fata de Panasonic, […] […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: