IFA Berlin 2010: Hala Panasonic

Am trecut “el fugitivo” si pe la Panasonic. Cum, de altfel, am incercat sa-i vad pe toti producatorii importanti din industria de electronice. Cateva ore nu sunt de ajuns pentru a cuprinde toata expozitia.

Fata de anul trecut, hala Panasonic parca este mai dinamica, mai exuberanta, mai plina de viata. Accentul a fost pus pe tehnologia 3D si in special pe noua camera video care filmeaza in acest format, destinata fiind pietii consumer. Asa ca, au realizat o scena in care capacitatile de filmare si vizualizare 3D erau demonstrate live. O sa observati in fotografii cateva fete, doamne, care erau filmate in fata camerelor 3D iar noi, ceilalti, ne uitam prin ochelarii 3D la ele in timp real. Dar, parca si mai si, a fost zidul de televizoare 3D, cu un puternic si de efect impact vizual.

Alte cateva fotografii, pe urmatoarea pagina.

Advertisements

One Response

  1. […] IFA Berlin 2010: Hala Panasonic Sat Sep 04, 2010 11:04 am Am trecut “el fugitivo” si pe la Panasonic. Cum, de altfel, am incercat sa-i vad pe toti producatorii importanti din industria de electronice. Cateva ore nu sunt de ajuns pentru a cuprinde toata expozitia. Fata de anul trecut, hala Panasonic parca este mai dinamica, mai exuberanta, mai plina de viata. Accentul a fost pus pe […] […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: