IFA Berlin 2010: Cu mainile pe Samsung Galaxy TAB

In Hala Samsung de la Berlin, cred ca cea mai mare vanzoleala era in zona dedicata tabletei Galaxy Tab, noua rivala a iPad-ului. Bineinteles ca a trebuit sa o butonez si eu. Chiar eram curios, nu mai umblasem pana atunci cu vreo tableta. Nici iPad, nici Kindle, nimic. Asa ca, sa nu ma intrebati daca este mai buna decat iPad, nu am de unde sa stiu.

Mi-a lasat o impresia placuta, asa pentru o prima intrevedere si intalnire. Ecranul este destul de mare (7 inchi, rezolutie 1024 x 600 pixeli) pentru a vizualiza ok pagini de web, ziare, reviste sau carti electronice si, chiar si videoclipuri sau filme. Functiile tactile si accelerometrul raspundeau exact, rapid. Totusi, finisajul lucios al ecranului, cam reflecta puternic lumina. O sa vedeti si voi in videoclipul pe care l-am filmat. Echipamentul in sine, este portabil, usor manevrabil, poate fi tinut foarte bine intr-o mana, are doar 380 de grame. Finisajele si materialele erau de calitate, interesanta combinatia intre negrul suprafetei frontale si spatele alb.

Sincer sa fiu, cred ca mi-ar fi utila o astfel de scula. La conferinte, pe munte, la mare, oriunde m-as afla, as comunica mai simplu si mai rapid prin intermediul internetului, in interes de serviciu dar si personal. Iar functia de e-reader, mai ales pentru ziare si reviste, este de luat in seama. O carte, parca inca nu m-as vedea citind pe el. Dar, never say never.

In rest, doar mai amintesc de conexiunea 3G, de Wi-Fi-ul N, de Bluetooth-ul 3.0, de procesorul Cortex A8 la 1.0GHz, de memoria interna de 16 sau 32 de GB, de camera foto de 3 MP (aici parca se putea mai bine) precum si de ultimul Android, 2.2, alaturi de compatibilitatea Adobe Flash Player 10.1. Mai multe cand va aparea in Romanica.

In continuare, o mica galerie foto.

Si, acum si un mic videoclip. Enjoy in full HD. 😀

Ei, ce parere aveti?

Advertisements

One Response

  1. […] IFA Berlin 2010: Cu mainile pe Samsung Galaxy TAB Sat Sep 04, 2010 14:15 pm In Hala Samsung de la Berlin, cred ca cea mai mare vanzoleala era in zona dedicata tabletei Galaxy Tab, noua rivala a iPad-ului. Bineinteles ca a trebuit sa o butonez si eu. Chiar eram curios, nu mai umblasem pana atunci cu vreo tableta. Nici iPad, nici Kindle, nimic. Asa ca, sa nu ma intrebati daca […] […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: