Mommseneck, Casa celor 100 de beri

Aseara, in Berlin, dupa ce ne-am cazat, am fugit repede sa mancam ceva. Eram hamesiti dupa drumul lung. Mai ales fetele. 😀 Dupa ce ne-am plimbat putin in jurul hotelului, situat in zona Postdamer Platz, la indemnul lui Bucatarescu.ro, un “connaisseur” al locurilor, ne-am oprit la Mommseneck, Casa celor 100 de Beri. Si eu, si Alex, asteptam de mult o astfel de ocazie.
In meniu chiar aveau 100 de feluri de bere. Din toate colturile lumii: Australia, Iralnda, Belgia, Rusia, Jamaica, Franta, Argentina, Sri Lanka, Ghana si din multe altele. Am fost destul de conservator, mergand pe mana berarilor germani. Altii, in special “altele”, nu s-au ferit sa incerce o delicata si rafinata bere Dju Dju Mango din Ghana. Totul a culminat cu momentul in care Mr. Radescu, pofticios de frunte, a incercat Delirium Tremens. Mongozo Cocos nu a vrut nimeni. :))
Bineinteles ca, pe langa asa o bere, a mers un ciolan de porc cu varza calita, cartofi si fasole, o specialitate berlineza.

Asa ca, daca treceti prin Berlin, nu ratati Casa celor 100 de Beri! Cateva fotografii concludente, mai jos.

Advertisements

One Response

  1. […] Mommseneck, Casa celor 100 de beri Thu Sep 02, 2010 11:00 am Aseara, in Berlin, dupa ce ne-am cazat, am fugit repede sa mancam ceva. Eram hamesiti dupa drumul lung. Mai ales fetele. Dupa ce ne-am plimbat putin in jurul hotelului, situat in zona Postdamer Platz, la indemnul lui Bucatarescu.ro, un “connaisseur” al locurilor, ne-am oprit la Mommseneck, Casa celor 100 de Beri. Si eu, si Alex, […] […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: