Samsung: Planet First

Printr-un eveniment desfasurat astazi la AFI Cotroceni, cei de la Samsung au lansat si in Romania programul Planet First, prin care gigantul industrial coreean urmareste sa devina una dintre cele mai ecologice companii pana in anul 2013. Chiar si la nivel local, vor sustine programe de inovatie ecologica, atat prin introducerea unei game extinse de produse eco-friendly cat si prin dezvoltarea unor programe educative dedicate. Programele de educatie “eco” sunt adresate copiilor din clasele primare, pe care Samsung ii va incuraja sa inteleaga si sa-si exprime opiniile vis-a-vis de ecologie. Pe plan european, au incheiat un parteneriat cu National Geographic, in peste 20 de tari, in vederea unei mai bune comunicari a masurilor pe care ei le intreprind.

Vedeta intalnirii a fost Domnul Catalin Beldea, un pasionat astro-fotograf, premiat chiar de NASA pentru realizarile sale. Sustinut de Samsung, el a calatorit de partea cealalta a globului, tocmai in Pacific, Polynesia franceza mai exact, pentru a realiza fotografii surprinzatoare cu ultima eclipsa solara. Mai multe despre activitatea dansului, gasiti pe site-ul www.astrofoto.ro.

Cateva imagini foto de la eveniment, fara nicio eclipsa din pacate, in continuare.

Advertisements

One Response

  1. […] Samsung: Planet First Thu Aug 26, 2010 14:40 pm Printr-un eveniment desfasurat astazi la AFI Cotroceni, cei de la Samsung au lansat si in Romania programul Planet First, prin care gigantul industrial coreean urmareste sa devina una dintre cele mai ecologice companii pana in anul 2013. Chiar si la nivel local, vor sustine programe de inovatie ecologica, atat prin introducerea unei game extinse de […] […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: