Logitech Wireless Combo MK520 – Tastatura mare pentru laptopul mic

Daca preferi laptopurile ultraportabile, performante si usoare, cu siguranta ca vei fi stanjenit de dimensiunile extrem de mici ale tastaturii sau de pozitia touchpad-ului, atunci cand lucrezi multe ore la birou. Logitech iti vine in ajutor cu un combo wireless format din tastatura si mouse, Logitech® Wireless Combo MK520, care iti poate asigura confortul de care ai nevoie chiar si la serviciu.

Tastatura are taste ergonomice, concave, pe care degetele gasesc un sprijin optim, mouse-ul cu laser are o forma ergonomica si prietenoasa cu palmele voastre, autonomia bateriilor fiind de 3 ani pentru tastatura si de 1 an pentru mouse. Amintesc si de receiverul universal, destul de mic pentru a nu fi nevoie sa-l scoatem ori de cate ori luam laptopul dupa noi.

Va fi prin Europa din aceasta luna la un pret de 60 de Euro.

Advertisements

One Response

  1. […] Logitech Wireless Combo MK520 – Tastatura mare pentru laptopul mic Thu Aug 12, 2010 13:15 pm Daca preferi laptopurile ultraportabile, performante si usoare, cu siguranta ca vei fi stanjenit de dimensiunile extrem de mici ale tastaturii sau de pozitia touchpad-ului, atunci cand lucrezi multe ore la birou. Logitech iti vine in ajutor cu un combo wireless format din tastatura si mouse, Logitech® Wireless Combo MK520, care iti poate asigura confortul de […] […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: