Logitech Z506 – 5.1 motive de bucurie

Logitech anunta lansarea unui nou si meserias sistem de boxe 5.1, Z506, unul tocmai bun de asortat cu pc-urile sau laptopurile voastre. Un sistem care ne poate oferi un sunet de calitate in orice situatie, fie ca ne jucam, fie ca vizionam un film sau atunci cand ascultam ultimul album cu Miley Cirus Muse. Are o putere de 75W, de ajuns pentru a-i speria si stresa pe vecinii de jos, si  posibilitatea conectarii a doua playere simultan, de exemplu pc-ul si player-ul vostru Mp3. Va fi disponibil in Europa din august la un pret aproximativ de 90 de Euro. Pe mine ma cam enerveaza baba de la 2.. Ce ziceti? Sa-mi iau unul? 😀

Advertisements

One Response

  1. Salut,

    Cautam pe internet niste informatii suplimentare despre noul Z506 , si ca design este foarte atragator, cei 75W sunt pe masura, acum am mai citit ca si satelitii dispun de bass, sa egalizeze performanta la volum mare, cat despre baba, ia unul sa ii faci moartea mai usoara :D.

    Am de ales intre Z506 si X-540, dar cred ca pana la urma merg pe Z506, nu sunt genul sa stau cu muzica la maxim, si prefer claritate, acum sa apara prin magazinele noastre, online bineinteles si arunc si eu niste banuti pe el, vechiul meu sistem 2+1 de 5 ani nu mai face fata, mai mult scartaie decat sunet, bineinteles este unu cam ‘noname’ :)), dar ce pot sa spun ca 5 ani m-a tinut.

    Sper sa ma tina si noul 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: