Mio – GPS-ul cu Tegra

Banuiam de cand l-au anuntat si am vazut ca are functii HD. Confirmarea a venit ieri prin anunturile de pe internet iar astazi am vazut alt comunicat de presa al celor de la MIO. Noul MIO MooV V780, GPS-ul cu valente reale de MID, este construit pe baza tehnologiei Tegra a celor de la nVidia. Nu-mi inchipuiam cum un micut ARM poate rula fisiere HD chiar si in 720p. Astfel, misterul ce plutea in jurul lui a fost inlaturat. Mai ramane o intrebare: de ce oare cei de la Mio nu au anuntat de la inceput ca au incorporata tehnologie nVidia?

Si inca ceva: se pare ca are receptor TV incorporat. Devine si mai interesant. ๐Ÿ˜€

6 Responses

  1. mai ales, ca la astfel de device-uri, ca si la masini, nu doar caroseria conteaza, ci si motorul. Si cand caroseria este de mare fel si ai un motor care te diferentiaza, trebuie sa anunti lumea ca ai un produs Winner! ๐Ÿ™‚

  2. Hey…arunca un ochi si aici pentru niste poze live http://bit.ly/bgMUQ6.

    Chiar e GENIAL aparatul…pacat ca va ajunge la noi undeva in range-ul 22-25 de milioane….practic, e de fapt o tableta multimedia/Internet cu TV receiver si GPS incorporat, nu invers :D.

  3. Dap, chiar ca mare greseala :D…imi place Germania in general si Hanovra in special :P.

    Anyway, da, e foarte scumpa…si e pacat, avand in vedere cate stie sa faca. Oricum, din ce-am inteles, in decurs de cateva luni va ajunge si la noi, deci imi pun sperantele intr-un review mai lung. Ce nu stiu eu (: este ce programe DVB-T sunt disponibile la noi….ca intr-adevar sa fie pusa la treaba.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: