experiente cu Philips

philips_42_inchi

Aseara am vazut marea finala dintre Barcelona si Manchester (2-0!!!!) pe un super televizor de 107 inchi cm primit in teste de la Philips Romania, modelul 42PFL8404H.

Pe langa diagonala mai mult decat generoasa pentru o mica sufragerie de bloc are niste specificatii super tari:

–  rezolutie full HD – 1920 x 1080 pixeli

– are placa de retea cu care ne putem conecta la internet – prin intermediul Net-TV –

Pe langa cateva site-uri gen Youtube cu streaming video, Funcast – cu jocuri online sau o colectie de radio-uri online am putut chiar sa vizitez ce pagini de web am vrut, televizorul avand propriul browser.

– este compatibil DLNA

este compatibil cu urmatoarele formate multimedia: MP3, LPCM, WMA v2 up to v9.2, JPEG Still pictures, MPEG1, MPEG2, MPEG4, AVI (DivX, DIV5, DX50, DXMF), H.264/MPEG-4 AVC, MPEG-Progam-stream PAL, WMV9/VC1 pe care le putem accesa prin portul USB cu suport NTFS (cel putin asa scrie in manual – nu am apucat sa verific dar o voi face).

Voi incerca sa ma bucur din plin de imaginea excelenta pe care o afiseaza vizionand filme in full HD pentru ca programele TV nu o sa le vad in acest format, din cauza de CABLIST MONOPOLIST care nu cred ca are de gand sa ofere in curand servicii TV HD. De altfel cred ca nici concurentul lui…:O)

Ma rog, avand receptie digitala, unele programe se vad cat de cat bine, dar nu la capacitatea reala a unui astfel de televizor.

Cam cum se vede, mai jos

UPDATE: Vede HDD-uri externe pe USB formatate NTFS. Este primul TV la care am intalnit aceasta optiune. Super tare!

3 Responses

  1. […] de un televizor de 42 de inchi de la Philips, modelul 42PFL8404H. V-am spus mai multe despre el, aici. Credeam ca este foarte scump dar, de curand, am aflat ca are un pret de doar 3390 Lei + TVA. La ce […]

  2. […] pe Philips Posted on June 13, 2009 by boguxx M-am jucat in continuare cu super televizorul Philips cu diagonala ecranului de 107cm.Din pacate saptamana viitoare trebuie sa-l returnez… […]

  3. […] primit mai demult de la cei de la Philips un astfel de televizor pentru a vedea cu ochii mei, in confortul locuintei mele, cam cum este sa vizionezi un film la calitatea […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: